Minőségpolitika

​A Hungary-meat Kft. Közép-Európa egyik legkorszerűbb és legnagyobb vágóhídja, amely a korszerű termelés, a megbízható minőség, a hatékony költséggazdálkodás és a humánerőforrás-gazdálkodás lehetőségeinek megvalósítását szolgálja. A vágóhíd tervezése alapján a nemzeti és nemzetközi higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírásoknak megfelelően épült és üzemeltetett. A minőségirányítási rendszer alkalmazásával, a rendszeres és célirányos vezetői ellenőrzésekkel, utasításokkal olyan szemléletet alakítottak ki a cégben, amelyben minden dolgozó elkötelezett a minőség ügye mellett, miközben a vásárlókat és a fogyasztókat helyezi előtérbe a termékek jó minősége, a megfelelő műszaki és higiéniai feltételek fenntartása, valamint a cégvezetés hatékony működése csak akkor lehetséges, ha ez a MEAT Kft. munkatársainak elkötelezettségével és elkötelezettségével párosul a sikeres menedzsment és a piaci részesedés növelése érdekében a következő minőségi célokat kell elérni:

  • ​a korszerű gyártási körülmények biztosítása, a minőség szintentartása illetve javítása érdekében 
  • a törvényi előírásoknak és a specifikációknak megfelelő termékek gyártása, a gyártott termékek megbízhatóságának, egyenletes minőségének fenntartása 
  • pontosan és hatékonyan működő HACCP illetve BRC rendszer alkalmazása, sikeres tanúsító auditok végrehajtása 
  • a vállalaton belül az élelmiszer-biztonsági kultúra kialakítása illetve fejlesztése 
  • a vevők érdekeinek tiszteletben tartása, az élelmiszerbiztonsági reklamációk elkerülése, ezáltal a fogyasztók egészségének megóvása